Webinar: OPG turizam – kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda

Hrvatska zajednica županija organizira webinar OPG turizam – kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda kojim će se polazinici educirati jednostavnim  alatima online promocije koji su učinkoviti u ostvarivanju većeg broja posjetitelja na web stranicama, većeg broja poziva i rezervacija te u konačnici većeg prihoda.

Na webinaru neće biti govora o oglasima, nego je fokus iskorištavanje besplatnih alata i pravih platformi za privlačenje novih korisnika. Ukoliko se vaš online marketing svodi na Facebook stranicu, prijavite se i doznajte koliko novca gubite! Naučit ćete što trebate raditi da se pojavite tamo gdje vas korisnici traže – na Googleu.

Webinar će se održati u četvrtak 27. svibnja putem Zoom platforme od 10 do 11.30 u organizaciji Hrvatske zajednice županija te njene članice ne plaćaju kotizaciju. Prijaviti se može do 20. svibnja putem OBRASCA.

O predavačici:

Barbara Slade Jagodić je bivša novinarka, a danas jedna od vodećih ljudi u digitalnom marketingu u Hrvatskoj. Vlasnica je tvrtke SLADE te redovito organizira edukacije na temu izgradnje brenda putem sadržaja na online kanalima, ali i povećanju prihoda za male i srednje poduzetnike. Godinama je radila kao savjetnica za brojne turističke agencije, hotelske kuće i turističke zajednice te joj je jedna od specijalizacija destinacijski marketing.

 

Služba ureda župana