Veliki uspjeh županijskih predstavnika na natječaju HTZ-a „Volim Hrvatsku“

Završna svečanost za najbolje sudionike natječaja HTZ-a „Volim Hrvatsku“ na nivou Hrvatske, održana u Krapini, bila je izuzetno uspješna za predstavnike Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

U kategoriji literarnih radova učenika osnovnih škola, literarni rad Maje Gregor, učenice 4c OŠ „A.N.Gostovinski“ iz Koprivnice, pod nazivom “Pustolovine jedne kapljice”, osvojio je PRVO mjesto na nivou Hrvatske. Ovo je uspjeh i učiteljice Senke Pintarić koja je Maji bila mentorica.

U kategoriji likovnih radova djece dječjih vrtića, grupni likovni rad DV “ Tratinčica“ iz Koprivnice – objekt „Ivančica“, skupina „Gljivice“, osvojio je treće mjesto u Hrvatskoj.

Tom uspjehu doprinijele su odgajateljice Nataša Verčević i Željka Ćurić.

Svakako da su ove nagrade priznanje i za stručno povjerenstvo koje je između velikog broja pristiglih radova izabralo baš ove radove da nas predstavljaju na završnici akcije. Priznanje je to i za cijelu županijsku turističku zajednicu koja svake godine vrlo uspješno sprovodi natječaj Volim Hrvatsku na području cijele županije i potiče dječje stvaralaštvo.