Večer zahvale naj žene 2016. godine Martine Gazdek

S obzirom da je ove godine na Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije osvojila lentu naj žene, Martina Gazdek je prema običaju organizirala tradicionalnu večer zahvale sa svojom obitelji u Društvenom domu u Repašu.

Zadovoljstvo cjelokupnim projektom te čestitku naj ženi uputio je zamjenik župana Darko Sobota te pri tom izrazio želju da se ova manifestacija nastavi jer je upravo ona „priznanje seoskim ženama za njihov rad i promicanje ljepote i kvalitete života na selu“.

U ime organizatora Festivala žena iz ruralnog područja nazočne je pozdravila predsjednica Županijske skupštine i županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić te zahvalila Martini Gazdek i njezinoj obitelji za organizaciju večere i druženja, kao i za podršku na Festivalu. Izrazila je zadovoljstvo i zahvalnost svim sudionicama Festivala te naglasila važnost ovoga projekta, kao jedinstvenog za afirmaciju žena Koprivničko-križevačke županije.

Zadovoljstvo što će se Festival sljedeće godine održati u općini Molve, s obzirom da je naj žena iz Molvi, uputio je načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, a naj žena Martina Gazdek zahvalila je svima na dolasku te naglasila da sa svim kandidatkinjama dijeli sreću sudjelovanja u ovom vrijednom projektu dodavši: “Posebno me je veselilo i bila mi je velika čast već samo sudjelovanje na Festivalu, gdje sam predstavljala svoju obitelj, svoje selo Repaš, ali i svoju općinu Molve. Osvojena lenta mi je poticaj za daljnji rad, veliko je priznanje meni osobno, ali i mojoj obitelji, koja mi je velika podrška.“

Večeri su pored zamjenika Sobote i predsjednice Rupčić prisustvovali i saborski zastupnik Damir Felak, sudionice natjecanja te predsjednica županijske Udruge uzorne seoske žena Ankica Paula Plečić.

Služba ureda župana