Vatrogasna zajednica Općine Virje izabrala novo vodstvo

Ovaj članak nije dostupan na hrvatskome jeziku. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na Izbornoj skupštini Vatrogasne zajednice Općine Virje, koja je održana prošlu subotu, podnesena su izvješća o radu i financijskom stanju, kao i izvješće Nadzornog odbora te je izabrano novo vodstvo. Dosadašnjem predsjedniku Goranu Matoničkinu produljen je mandat, za zamjenika je izabran Krunoslav Kirin, za tajnika Zlatko Vukres, a blagajnica je Petra Kolarević.

U Predsjedništvo VZO Virje izabrani su Drago Hatadi, Mirko Posavec, Željko Potnar i Vladimir Tomec, za zapovjednika Božo Kicivoj te za zamjenika Saša Gregar. Članovi su Nikola Kolarević, Nikola Rožman, Vladimir Svržan i Mario Botinčan.

Novo je vodstvo predstavilo plan rada i financijski plan za 2017. godinu, a Skupštini su, osim članova Zajednice i prijateljskih društava, prisustvovali i zamjenik načelnika Općine Virje Davor Čižmešinkin te predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, koja je vatrogascima čestitala na odličnim rezultatima te im zahvalila na humanosti i požrtvovnom radu na spašavanju ljudskih života.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: http://djurdjevac.eu