Uskoro useljenje na treći kat zgrade Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije

Krajem studenog 2011. godine otvoreni su novi prostori Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije. Za potrebe Zavoda prenamijenjeno je i adaptirano ukupno 2500 četvornih metara prostora u krugu Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ u Koprivnici. Samo za unutarnje uređenje trećeg kata zgrade Zavod je izdvojio preko 1,5 milijun kuna, te su prostori spremni za prihvat novih stanara.
Ravnateljica Draženka Vadla upravo se zbog operativnog dogovora oko detalja useljenja u četvrtak 19. siječnja u prostorijama Županije sastala sa županom Darkom Korenom, zamjenikom župana Ivanom Palom i suradnicima. Predviđeno je da treći kat bude rezerviran za udruge vezane uz zdravstvo te za potrebe županijskog Obiteljskog centra.
Slijedeći korak je detaljni dogovor s članovima županijskih udruga poput Lige za borbu protiv raka, Udruge HEPATOS, itd. U pripremi je i ugovor s Obiteljskim centrom obzirom da je došlo do preustroja ministarstava, a sukladno tome i njihovih nadležnosti nad pojedinim ustanovama.