UDVDR Podružnice KKŽ na 22. Državnom športsko natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata u Čakovcu

Proteklog je vikenda pedesetak članova UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije sudjelovalo na 22. Državnom športsko natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata u Čakovcu. I ove godine okupilo se oko 1200 veterana Domovinskog rata iz 21 županije koji su se natjecali u osam sportskih disciplina: šah, boćanje, potezanje užeta, mali nogomet, stolni tenis, kuglanje, streljaštvo i pikado (žene).

Susret veterana započeo je velikim mimohodom svih natjecatelja ulicama Čakovca i postrojavanjem na središnjem gradskom trgu uz prigodni program, dok je natjecanje otvorio ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

UDVDR Podružnica KKŽ na kraju cjelodnevnih uzbudljivih sportskih natjecanja osvojila je ekipno 7. mjesto, među 21 županijske podružnice. Valja istaknuti sportske ekipe županijske Podružnice koje su u iznimno jakoj konkurenciji osvojile 3. mjesta u stolnom tenisu i boćanju, 6. mjesto u streljaštvu te 8. mjesto u kuglanju. Po završetku natjecanja organizator je priredio zajedničku večeru uz druženje za sve sudionike ovog najmasovnijeg braniteljskog natjecanja u državi.

Članovi Podružnice uputili su zahvale Koprivničko-križevačkoj županiji koja im je omogućila sudjelovanje na ovom susretu, a oni su za uzvrat dostojno predstavili Županiju i ostvarili sjajne sportske rezultate.

Služba ureda župana