Udruga „Mali princ“ Đurđevac obilježila 20 godina postojanja

U prostorima Doma kulture u Đurđevcu u četvrtak, 15. ožujka Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ obilježila je 20 godina djelovanja, a svečanom je programu u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao potpredsjednik Županijske skupštine Marijan Ružman.

O razvoju i djelovanju Udruge govorila je predsjednica Kristinka Štefan, dok je potpredsjednik Ružman naglasio dobru suradnju sa Županijom te članovima zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu. Gostima se obratio i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Đurđevac Katarina Birta, ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović, ravnateljica Gradske knjižnice Đurđevac Martina Makar te predsjednica Udruge Srce Sv. Ivan Zelina Đurđa Penava.

U bogatom programu sa svojim recitacijama, plesovima i pjesmama sudjelovala su djeca i odrasli s intelektualnim teškoćama, kao i brojne prijateljske udruge, poput Udruge „Latice“ Koprivnica, Udruge „Maslačak“ Križevci, Udruge „Ludbreško sunce“ Ludbreg, Udruge „Srce“ Sv. Ivan Zelina, Udruge „Sunce“ Novi Marof, Udruge „Korak dalje“ Daruvar i Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Bjelovar.

Program su uveličali i članovi KUD-a Petar Preradović Lucija Lenardić i Dorijan Rupčić, a uz članove udruga, roditelje i prijatelje, svečanosti su prisustvovali i brojni volonteri.

Služba ureda župana

Izvor foografija: https://rooster.city