Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije održala svoju redovnu godišnju skupštinu

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u dvorani za sastanke COOR-a „Podravsko sunce“ održana je redovna godišnja skupština Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije kojoj je prisustvovao župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal.

Pozdravne riječi u uvodnom dijelu uputio je predsjednik Udruge Slavko Kuzmić te pri tom predstavio dnevni red kojeg su članovi Skupštine jednoglasno prihvatili, nakon čega su učenici COOR –a „Podravsko sunce“ izveli prigodan kulturno umjetnički program.

Pohvalu Udruzi za dugogodišnji rad i ustrajnost uputio je župan istaknuvši: „Županija se trudi kroz različite programe biti sastavni dio Vašeg života te će Vam i u budućnosti pružiti podršku u Vašem djelovanju.“ Župan se osvrnuo i na dosadašnju uspješnu suradnju s Udrugom te svima čestitao Međunarodni dan osoba s invaliditetom i poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Prigodne riječi uputila je i zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec, nakon čega je uslijedio izbor radnih tijela te je podnijeto Izvješće Verifikacijske komisije, Nadzornog odbora, Izvješće o radu za 2015. godinu kao i Financijsko izvješće za 2015. godinu.

Pored toga, članovima Skupštine prezentiran je i prijedlog plana i programa rada za 2017. godinu te prijedlog plana prihoda i rashoda za 2017. godinu koje su članovi Skupštine također jednoglasno usvojili.

U sklopu Skupštine održana je i promocija 15. broja glasila Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije „Vedriji dani “ u kojemu su prezentirane aktivnosti i rad Udruge tijekom 2016. godine.

Služba ureda župana