Udruga „Bolje sutra“ sudjelovala na konferenciji o pripovijedanju u Varaždinu

U Varaždinu je u organizaciji Udruge Kreativni studio Logos  23. i 24. kolovoza održana 2.konferencija o pripovijedanju –  KOPRIVA kojoj su prisustvovali volonterske Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice Renata Glavica i Branka Stančin- Levanček, učitelji u osnovnoj školi.

Konferencija je imala radni naslov „Bijaše jednom…“, a sudionicima je donijela pregršt zanimljivih interaktivnih predavanja. Pedesetak sudionika iz cijele Hrvatske dva je dana slušalo predavanja i izlaganja vrsnih stručnjaka iz područja pripovijedanja, psihologije i pedagogije, ali se također i educiralo o raznim mogućnostima primjene pripovijedanja u odgojno obrazovnim procesima u predškolskim, osnovnoškolskim i srednjoškolskim ustanovama.

Renata Glavica imala je priliku predstaviti primjer dobre prakse edukacije djece bez poteškoća o djeci i osobama s poteškoćama, kroz izlaganje „Jedna sasvim različita priča“  o povezanosti inkluzije i pripovijedanja. Također je uključio i video prikaz navedenog, odnosno igrokaz„Tko je Nataša – ŠINJÏ ÄJ NATAŠA“.

Služba ureda župana