Učenici OŠ „Braća Radić“ sudjelovali u preventivnoj akciji “Program prometne kulture za najmlađe”

Na prostoru koprivničke Osnovne škole „Braća Radić“  u utorak, 2. travnja održana je preventivna akcija pod nazivom „Program prometne kulture za najmlađe“ u organizaciji Jumicar Hrvatska, a u suradnji sa partnerima Policijskom upravom koprivničko – križevačkom, Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, DVD-om Bakovčica, Gradom Koprivnica i Koprivničko – križevačkom županijom.

Sudionici programa bili su učenici drugih razreda OŠ „Braća Radić“, PŠ Starigrad i PŠ Bakovčica, a obuka se sastojala od dva dijela – teoretskog dijela u prostorijama škole i upravljanja malim vozilima za obuku na stazama pod nadzorom instruktora i prometne policije.

Po provedenoj obuci učenici su dobili Potvrde o sudjelovanju u programu koje su im uručili zamjenik župana Ratimir Ljubić, uime Županije, i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, uime Grada Koprivnice.

Ovaj program podržavaju Ministarstvo unutarnjih poslova , Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatski crveni križ i Hrvatska vatrogasna zajednica.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: koprivnica.hr