U Županijskoj upravi svečano prisegnuli izabrani suci porotnici Općinskog  suda u Koprivnici

U prostorijama Županijske uprave u ponedjeljak 23. rujna održana je svečana prisega sudaca porotnika Općinskog suda u Koprivnici koji su na dužnost imenovani na 15. sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije. Suci porotnici prisegu su položili pred predsjednikom Županijske skupštine Željkom Pintarom, županom Darkom Korenom i zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te pročelnicom Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marinom Horvat i pročelnicom Službe ureda Župana Melitom Ivančić.

Nakon svečanog dijela prisege župan Darko Koren čestitao je sucima na imenovanju istaknuvši kako su na poziciju izbrane osobe koje su to zaslužile svojom stručnošću i društvenim angažmanom.

Čestitam vam na imenovanju, privilegija i obaveza je obavljati ovako odgovornu dužnost i vjerujem kako će vaš rad doprinijeti boljem funkcioniranju sustava te na korist i potrebu cijelog društva te stanovnika  naše županije“, kazao je župan Koren.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Skupštine koji je poželio uspjeh u radu te zamjenica predsjednice Općinskog suda u Koprivnici Dubravka Končar-Brodarić kazavši kako će suci dužnost obavljati časno i savjesno te tako pridonijeti  radu pravosudnog sustava.

Služba ureda župana