U Zaboku održana 23. sjednica Skupštine društva Piškornica

Krapinsko-zagorska županija danas je bila domaćin 23. sjednice Skupštine društva Piškornica d.o.o. na kojoj je donijeta Odluka o imenovanju člana Uprave Društva Mladena Jozinovića na novi mandat od četiri godine.
Jednoglasnom Odlukom članova Skupštine potvrđen je dosadašnji direktor i član Uprave Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Mladen Jozinović koji će istu funkciju obavljati u iduće četiri godine.
Fokus rasprave sastanka stavljen je na aktivnosti sanacije odlagališta otpada i izgradnji centra, a u narednom razdoblju intenzivirat će se aktivnosti oko zatvaranja odlagališta otpada na području četiri županije koje RCGO Piškornica pokriva putem tvrtke kćeri Piškornica sanacije j.d.o.o. i to sredstvima EU fondova.
Današnjoj sjednici kojoj je predsjedavao predsjednik Skupštine župan Darko Koren, odazvali su se i krapinsko- zagorski župan Željko Kolar, varaždinski župan Predrag Štromar, zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović i predsjednik Nadzornog odbora Piškornica d.o.o. Marijan Štimac.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.