U tijeku 3,5 milijuna kuna vrijedna dogradnja škole u Koprivničkim Bregima

Župan Koren je istaknuo svoje zadovoljstvo projektom u kojem se jasno vidi odlična suradnja lokalne zajednice, škole i Županije.

Župan Darko Koren, zajedno sa svojim zamjenikom Ivanom Palom i suradnicima, posjetio je u utorak 14. svibnja Koprivničke Brege gdje je obišao radove na dogradnji zgrade tamošnje Osnovne škole. Goste iz Županije u bregovskoj školi su dočekali ravnateljica Karolina Vidović i predstavnici Općine, kao i predstavnici nadzora i izvođača radova.

U tijeku je izvođenje radova na dogradnji dvije nove učionice i prostora za dječji vrtić, ukupne neto površine 446 kvadrata. Također se rekonstruira školska kuhinja i uređuje se okoliš škole. Radove izvodi poduzeće Kulić-invest d.o.o. Vinkovci, a investitor je Općina Koprivnički Bregi. Vrijednost radova je oko 3,5 milijuna kuna od čega Županija izdvaja 1,8 milijuna kuna.

Prilikom obilaska župan Koren je istaknuo svoje zadovoljstvo projektom u kojem se jasno vidi odlična suradnja lokalne zajednice, škole i Županije. Ravnateljica Karolina Vidović istaknula je kako ovaj projekt, koji treba biti završen do kraja svibnja, omogućava da od 1. rujna 161 učenik matične škole može pohađati nastavu u jednoj smjeni, što će uvelike doprinijeti poboljšanju standarda obrazovanja u Općini.