U Strukovnoj školi Đurđevac održan Sajam učeničkih zadruga

Na Sajmu učeničkih zadruga održanog prošle subote u Strukovnoj školi Đurđevac, desetak učeničkih zadruga  osnovnih i srednjih škola s područja Koprivničko-križevačke županije, ali iz Đakova i Bregane predstavilo je svoje proizvode.

Sajam je otvorila pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić i pri tome iskazala zadovoljstvo i pohvalila ovu vrijednu inicijativu kojoj je cilj poticati poduzetničke vještine kod učenika osnovnih i srednjih škola. Posjetitelji Sajma mogli su razgledati voćne prerađevine, uskrsne pisanice, kozmetičke proizvode, suvenire i ostale rukotvorine, a Sajam je održan  u okviru projekta „Poduzetnik za pet“ ukupne vrijednosti 288.087,71 kuna koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Sve prisutne ispred nositelja projekta pozdravio je ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Mirko Peršinović te partneri u projektu ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać kao i gradonačelnik Grada Đurđevca Željko Lacković.

Služba ureda župana