U sklopu projekta „I moja slika…“ održane dvije radionice

Nakon upoznavanja javnosti sa samim projektom „I moja slika…“ održane su dvije nove radionice, prošlog vikenda u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Za razliku od prošlih edukativnih radionica ovo je bila prilika da se osobe s invaliditetom okušaju u ulozi fotomodela i upoznaju svijet foto modelinga.

Zamjenik župana Ivan Pal posjetio je radionicu i uvjerio se u složenost samog projekta, ali i kreativnost i uzbuđenost koja je vladala među osobama s invaliditetom, budućim fotomodelima.

Prije samog foto snimanja modeli su prošli kroz vrijedne ruke vizažistkinja frizerskog salona “Mulier M” iz Koprivnice, a profesionalna priprema fotomodela nastavila se fotografiranjem, tijekom kojeg su fotografi Drava dokumentacijskog centra Koprivnica, Zlatko Moškon i Rafael Pejčinović, snimili portrete trideset članova Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije. Vješti i iskusni fotografi uvelike su se potrudili naglasiti osobnost svakog modela, a sam ishod snimanja moći će se vidjeti na izložbi snimljenih fotografija koja će biti održana u travnju ove godine.

Ovaj hvalevrijedan projekt uz Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica, frizerski salon „Mulier M“, Drava dokumentacijski centar Koprivnica, Udrugu invalida Koprivničko-križevačke županije podržale su i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i ZAMAH, regionalna zaklada za lokalni razvoj.

Služba ureda župana