U okviru provedbe projekta„Prilika za sve“ održan prvi sastanak projektnih partnera

U okviru provedbe projekta „PRILIKA ZA SVE“ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda, dana 11. rujna 2015. godine održan je prvi sastanak projektnih partnera. Nositelj projekta je Koprivničko-križevačka županija, a projektni partneri su 15 osnovnih i 6 srednjih škola kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač te PORA Razvojna agencija.

Projekt „PRILIKA ZA SVE“ osigurava 39 pomoćnika u nastavi za ukupno 77 djece s teškoćama u razvoju s područja Koprivničko-križevačke županije do kraja školske godine 2015./2016. Pomoćnici u nastavi započet će s radom u listopadu 2015. godine, nakon aktivnosti selekcije i programa uvođenja u rad.

Sastanku su prisustvovali članovi projektnog tima, a razgovaralo se o svim nadolazećim aktivnostima koje je potrebno provesti do kraja rujna 2015. godine, kao priprema za zapošljavanje 39 pomoćnika u nastavi.

Ukupna vrijednost projekta je 1.931.183,74 kn a odobreno je 1.834.624,55 što sukladno kriterijima natječaja predstavlja 95% bespovratnih EU sredstava za provedbu aktivnosti tijekom slijedećih 12 mjeseci.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.

prilika_logo

Europska unija
„Zajedno do fondova EU“
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Koprivničko-križevačke županije