U okviru projekta „Partnerstvo za sve 2“ održana završna konferencija IT boot campa

U prostoru koprivničkog Doma mladih, Koprivnički poduzetnik je u utorak, 23. travnja organizirao #Design your future konferenciju kojom je obilježen završni IT boot camp. Konferenciji je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić te ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić, koji su i pozdravili okupljene.

IT boot camp besplatni je inovativni program koji je trajao 12 tjedana i pružio polaznicima mogućnost da nauče osnove programiranja, osnovne poduzetničke vještine te vještine uz koje će se lakše zaposliti. Program je bio namijenjen mladim nezaposlenim osobama starosti od 20 do 29 godina, a i svima zainteresiranima željnih znanja i novih vještina. Dio je to projekta „Partnerstvo za sve 2“, koji je odobren je za financiranje od strane Europske unije, a traje do 13. studenoga 2020. godine. Ukupna mu je vrijednost 1.999.427,02 kuna, nositelj projekta je PORA, a u projekt su uključeni Koprivničko – križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko – križevačke županije te Koprivnički poduzetnik.

Podršku ovom projektu dali su i predstavnici Grada Koprivnice, na čelu s gradonačelnikom Mišelom Jakšiće, kao i direktorica Koprivničkog poduzetnika Martina Golčić.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: koprivnica.hr