U napetoj utakmici za ulazak u EHF Ligu prvakinja Podravka Vegeta pobijedila rumunjsku Craiovu

Koprivnički Rukometni klub Podravka Vegeta u napetoj je utakmici finala pobijedio rumunjsku Craiovu rezultatom 22:21 te time osigurao nastup u grupnoj fazi EHF Lige prvakinja. Veselju koprivničkih rukometašica, njihovog trenera Zlatka Saračevića i vodstva Kluba nije bilo kraja, a podršku su im s tribina pružili i župan Darko Koren te zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić.

U zahtjevnoj utakmici igralo se gol za gol do zadnjih minuta, a upravo su Rumunjke slovile za favoritkinje u dvodnevnom rukometnom spektaklu kvalifikacija za grupnu fazu EHF Lige prvakinja. Podsjetimo i kako je već prvog dana turnira Podravka Vegeta pokazala svoju snagu te pobijedila tursku Muratpasu BSK, a presudan pogodak za pobjedu u finalu bio je onaj Korine Karlovčan.

U grupnoj fazi EHF Lige prvakinja Podravka će igrati šest utakmica i to tri pred domaćom publikom i tri u gostima, s Thüringenom, Krimom i Győrom, a spomenimo i kako je javnosti predstavljena nova himna Kluba za koju su zaslužni Zaprešić Boysi i Nered.

Služba ureda župana

Izvori fotografija: glaspodravine.hr, epodravina.hr