U Nagykanizsi održan sastanak o gospodarskoj suradnji

U prostorima grada Nagykanizse održan je sastanak o gospodarskoj suradnji između grada Nagykanizse i Koprivničko-križevačke županije koji je organizirao počasni konzul Republike Hrvatske u Mađarskoj dr. Atila Kos.

Sastanku su u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovali pročelnik za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec te tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i direktor Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, kao i gradonačelnik Nagykanizse Sándor Dénes, voditelj kabineta János Lehota i referent za međunarodnu suradnju Miklós Bárczi.

Nakon prezentacije stanja u gospodarstvu, sudionici su zaključili kako postoji prostor za suradnju između Nagykanizse i Koprivničko-križevačke županije, što se prvenstveno odnosi na povezivanje gospodarskih subjekata i mogućnosti zajedničkog kandidiranja projekata prekogranične suradnje. Također je dogovoreno kako će početak zajedničke suradnje biti nastup mađarskih poduzetnika na 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije u Križevcima, koji će se održati od 9. do 11. studenog 2018. godine, te je potvrđeno kako će Republika Mađarska biti država-partner Sajma.

Služba ureda župana