U Križevcima održano natjecanje vatrogasaca

U Križevcima je u nedjelju, 19. rujna održano gradsko natjecanja vatrogasaca na kojem su nastupile 44 križevačke ekipe i dvije gostujuće.
Uoči proglašenja rezultata, čestitke najboljima uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija, gradonačelnik Mario Rajn i župan Darko Koren.
U kategoriji djeca – muška prvo mjesto osvojio je DVD Povelić dok je drugi bio DVD Cubinec, a treći DVD Đurđic. U Kategoriji djeca – ženska prvo mjesto osvojio je DVD Carevdar, drugo DVD Đurđic, a treće DVD Cubinec.
U kategoriji mladež – muška prvo mjesto osvojio je DVD Đurđic, drugo DVD Cubinec dok je treći bio DVD Križevci. DVD Đurđic osvojio je i prvo mjestu u kategoriji mladež – ženska dok je drugo mjesto osvojio DVD Apatovec.
U kategoriji članovi – A prvo mjesto osvojila je druga ekipa DVD-a Majurec, drugi je bio DVD Špiranec, a treći DVD Erdovec. U kategoriji članice – A prvo mjesto osvojio je DVD Đurđic, drugo DVD Lemeš Križevački, a treći DVD Majurec.
U kategoriji članovi – B prvo mjesto osvojio je DVD Novaki Ravenski, drugo DVD Stari Bošnjani, a treće DVD Đurđic. Što se tiče kategorije članice – B prvo mjesto osvojio je DVD Križevci.
U kategoriji članovi PVP – B prvo mjesto osvojio je JVP Križevci dok je apsolutni pobjednik natjecanja DVD Đurđic.

Izvor: Grad Križevci

Služba ureda župana