U Koprivnici uspješno provedena još jedna akcija cijepljenja, ukupno cjepivo primilo 1340 osoba

U sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica danas je provedena akcija cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ukupno, cjepivo je  primilo 1340 osoba, a riječ je većinski o osobama koje su primile drugu dozu cjepiva Pfizer i Moderna te 138 osoba koje su primile prvu dozu cjepiva.

Akcije je, kao i dosad, pripremljena u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima, a iste se nastavljaju i idućeg tjedna u nedjelju, 1.kolovoza  prema rasporedu:

Lokacija: KOPRIVNICA, Športska dvorana Srednje škole Koprivnica, Trg slobode 7
8,00-13,00 sati Pfizer 1. i 2. doza Osobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 04.07.2021.

U tom periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva.

 

Lokacija: ĐURĐEVAC, Dvorana Strukovne škole Đurđevac, Dr. I. Kranjčeva 5
8,00-12,00 sati Pfizer 1. i 2. doza Osobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 11.07.2021.

U tom periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva.

 

Spomenimo i kako županijski Stožer nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja u prostorima bivše COVID ambulante u Domu zdravlja KKŽ  u Koprivnici u sklopu ljetne sheme cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Građani su pokazali velik interes te je njih 208  jučer cijepljeno cjepivom Janssen.

Napominjemo da je i dalje moguće cijepljenje kod obiteljskih liječnika kod kojih je potrebno najaviti interes za cijepljenje kako bi se izbjegle gužve u COVID ambulanti.

Naslovna fotografija: akcija cijepljenja 4.srpnja

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačka županija