U Koprivnici i Đurđevcu na punktovima cjepivo primilo 1042 osoba

U Koprivnici i Đurđevcu danas su provedene akcije cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ukupno, cjepivo je primilo 1.042 osoba, a riječ je većinski o osobama koje su primile drugu dozu cjepiva Pfizer te 319 osoba koje su primile prvu dozu cjepiva.

Akcije su, kao i dosad, pripremljene u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima, a ista se nastavlja i idućeg tjedna u Križevcima u nedjelju, 8.kolovoza  prema rasporedu:

Lokacija: KRIŽEVCI, Dvorana Osnovne škole Lj. Modeca Potočka 26, Križevci
8,00-13,00 sati Pfizer 1. i 2. doza Osobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 11.07.2021.

U tom periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva.

 

Županijski Stožer nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja u prostorima bivše COVID ambulante u Domu zdravlja KKŽ  u Koprivnici u sklopu ljetne sheme cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Građani su i jučer iskazali interes te je njih 98 cijepljeno cjepivom Janssen.

Napominjemo da je i dalje moguće cijepljenje kod obiteljskih liječnika kod kojih je potrebno najaviti interes za cijepljenje kako bi se izbjegle gužve u COVID ambulanti.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačka županija