U Đurđevcu potpisan Ugovor za izradu studijske i projektne dokumentacije za prijavu izgradnje vodnokomunalne infrastrukture

U đurđevačkoj Gradskoj vijećnici u utorak 19. svibnja potpisan je Ugovor za izradu studijske i projektne dokumentacije za prijavu izgradnje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Đurđevac, Virje, Novigrad Podravski i Podravske Sesvete za sufinanciranje iz fondova EU.
Ugovor čija vrijednost iznosi nakon provedenog postupka javne nabave 5.018.200,00 kuna bez PDV-a potpisali su predstavnici Komunalija d.o.o. Đurđevac kao naručitelj i predstavnica zajednice ponuditelja nositelja Inženjerski projektni zavod d.d. Zagreb.
Potpisivanju Ugovora nazočio je i gradonačelnik Đurđevca Željko Lacković, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Koprivničko-križevačke županije Marijan Štimac, voditelj tima konzorcija navedenog projekta Damir Grucin te voditeljica projekta ispred Komunalija d.o.o. Đurđevac Milica Fuček.
Tomislav Kolarić, direktor Komunalija d.o.o. ukratko je objasnio o kakvom je projektu riječ, dok se gradonačelnik Željko Lacković zahvalio u ime jedinica lokalne samouprave, prvenstveno Hrvatskim vodama, Komunalijama d.o.o. Đurđevac kao i Koprivničko-križevačkoj županiji na sufinanciranju projekta.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.

Foto: Web grada Đurđevca