U Đelekovcu procijepljeno 660 stanovnika iz dvije općine

Zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić danas je posjetio punkt za cijepljenje u Društvenom domu u Đelekovcu gdje je cijepljeno 660 stanovnika općina Đelekovec i Drnje. Načelnika Ljubića dočekala je načelnica Štefica Sirutka koja je uputila zahvale županijskom Stožeru na odličnoj organizaciji punkta i svemu što čine kako bi se suzbila epidemija koronavirusa.

Načelnik Ljubić zahvalio je svima koji sudjeluju u zahtjevnoj, ali iznimno uspješnoj organizaciji cijepljenja, a posebno zdravstvenim djelatnicima. Obzirom na trend povećanja broja oboljelih, građane je ujedno pozvao na oprez i pojačane napore u pridržavanju mjera epidemiološke prevencije kako bi se ograničilo širenje koronavirusa.

Dosadašnja organizacija svih punktova protekla je bez ikakvih problema te u skladu s najvišim standardima, a sljedeći punktovi su sutra u Koprivnici, u subotu u Križevcima te sljedeći tjedan u Rasinji i Kloštru Podravskom. Također, razmatraju se planovi za cijepljenje prosvjetnih djelatnika i zaposlenika u velikim gospodarskim subjektima pri čemu će dinamika cijepljenja i dalje ovisiti o zaprimljenim količinama cjepiva.

 

Služba ureda župana