Turističko vijeće Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije održalo sjednicu

U četvrtak,  9. prosinca 2021. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije, održana je sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije kojoj je predsjedao župan Darko Koren, ujedno i predsjednik Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Na Sjednici su usvojene sve točke dnevnog reda, među kojima valja izdvojiti usvojen Prijedlog Izmjena i dopuna Programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za 2021. godinu kao i Prijedlog Programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu.

Članovi vijeća raspravljali su i o aktivnostima Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za buduće razdoblje. Kao glavna zadaća istaknuta je izrada strategije razvoja turizma Koprivničko-križevačke županije, a poseban naglasak stavljen je na daljnju promociju turističke ponude naše županije, potporu sustavu turističkih zajednica i privatnom sektoru u turizmu s područja Koprivničko-križevačke županije.

Izvor: TZ KKŽ

Služba ureda župana