Turistička zajednica županije predstavila projekt UPECAJ ME

U utorak, 14. travnja Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije  predstavila je projekt “ Upecaj me“. Tom prigodom, direktor Turističke zajednice g.Zdravko Mihevc otkrio je što se zapravo krije iza slogana “Upecaj me ako možeš“ i naglasio da bi ovaj projekt trebao imati kao direktnu posljedicu povećanje turističkog prometa i broj turista u kratkom periodu.

 U petak u 11.30 h u jezero Šoderica biti će puštena četiri markirana šarana na čijim se leđnim perajama nalaze markice u vrijednosti 2.000 kn, 3.000 kn, 5.000kn i 10.000kn. U nagradnom fondu snage su udružili županijska Turistička zajednica i Športsko ribolovni savez, te Općina Drnje i njezina Turistička zajednica, a nagradnu igru priredila je Radio Koprivnica,koja je ujedno i medijski pokrovitelj.

Ribiči sa ulovom,već mogu započeti u petak a nagrada će biti isplaćena donosiocu markice, jer se ulovljeni šaran natrag pušta u Šodericu. Izrazito važno je napomenuti da nagrada ne može ostati neiskorištena, ukoliko se šarani ne ulove , nagrada će se podijeliti na Prvenstvu Zajednice športsko ribolovnih klubova u pecanju udicom na plovak 1. svibnja 2010-te.