Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije na Međunarodnom sajmu u Varaždinu

U sportskoj dvorani Arena u Varaždinu od 10. do 12. listopada 2014. godine održati će se 19. Međunarodni sajam “Lov, ribolov, priroda i turizam”. Tijekom godina Sajam je postao središnji i najznačajniji sajam u području lova, ribolova, turizma te očuvanja i zaštite prirode.

Svečano otvorenje Sajma je u petak u 10,00 sati koji će i ove godine biti popraćen nizom aktivnosti edukativnog i zabavnog karaktera, kao što su stručna predavanja, okrugli stolovi, izložbe, demonstracije i edukativne radionice. U petak i subotu Sajam će biti otvoren od 9 do 19 sati, a u nedjelju od 9 do 17 sati.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Športsko-ribolovnim savezom Županije predstaviti će županijsku ribolovnu ponudu, a u suradnji s Konjičkim klubom „Bilogorski renđeri“ i Hrvatskim savezom konjičkog turizma prezentirati će mogućnosti razvoja konjičkog turizma te promovirati našu turističku konjičku stazu, prvu u Hrvatskoj. U subotu u 10,00 sati u VIP salonu Sajma, predsjednik Hrvatskog saveza konjičkog turizma Davor Rajšel održati će predavanje na temu “Mogućnost razvoja konjičkog turizma”, a u 16,00 sati Konjički klub „Bilogorski renđeri“ za posjetitelje Sajma organizirati će kestenijadu i druženje s članovima kluba. Kao jedan od partnera Turističke zajednice Županije – restoran „Klas“ predstaviti će dio svoje gastronomske ponude te će posjetitelji moći degustirati njihove specijalitete od koprive.

 Za sve dodatne informacije obratite se u ured Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije na broj telefona 048/624-408.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije