Tristotinjak malih vatrogasaca sudjelovalo na 16. Memorijalu „Stjepan Paša“

U organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica u nedjelju 26. svibnja na igralištu Nogometnog kluba Miklinovec održan je 16. Memorijal “Stjepan Paša”, vatrogasno natjecanje namijenjeno najmlađim uzrastima dobrovoljnih vatrogasaca i vatrogasne mladeži. Ove godine natjecanje je okupilo 26 ekipa i tristotinjak malih vatrogasaca iz cijele države koji su pokazali zavidnu  tehniku i umijeće, a uz organizatore i predstavnike Grada Koprivnice  prisustvovao mu je i zamjenik župana  Ratimir Ljubić.

Kako je zamjenik istaknuo u prigodnom govoru, Koprivničko-križevačka županija je ponosna na svoju vatrogasnu tradiciju u kojoj velik obol, uz profesionalne postrojbe, daju i dobrovoljna vatrogasna društva koja uz pomladak nemaju razloga za brigu.

Gradonačelnik Mišel Jakšić je kazao kako grad ima jednu od najboljih vatrogasnih zajednica u zemlji koja se temelji na sinergiji dobrovoljnih vatrogasnih društava i Javne vatrogasne postrojbe te uz čestitku svim sudionicima svečano otvorio natjecanje.

Memorijalu su prisustvovali i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić te zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž sa suradnicima.

Izvor fotografija: koprivnica.hr

Služba ureda župana