Tradicionalno druženje i blagoslov motociklista i biciklista

Već tradicionalno šesto druženje i blagoslov motociklista i biciklista održano je na Uskrsni ponedjeljak na Strossmayerovom trgu u Križevcima te su tom prigodom dodijeljene nagrade i priznanja najboljim vozačima za prošlu godinu.

Za najbolju vozačicu bicikla izabrana je Ljerka Radiček dok je Ivan Pečarić izabran za najboljeg vozača motocikala. Jasminki Jakopic pripalo je mjesto najbolje suvozačice, a mjesto najiskusnije vozačice pripalo je Slavi Klasić dok je za zaslužnog sportskog djelatnika i suca izabran Đuro Žličar. Nagrade najboljima uručili su župan Darko Koren i gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg zajedno s predstavnicima organizatora, a nakon proglašenja okupljeni su položili vijence poginulim braniteljima u Perivoju ratnika te krenuli kroz Križevce preko Lemeša Križevačkog i Treme Gornje Selo do Svetog Petra Čvrsteca gdje je bio i blagoslov okupljenih.

Za ovo tradicionalno druženje zaslužni su organizatori Auto moto klub Križevci, Motociklistički klub Križevci i Grad Križevci uz Policijsku postaju Križevci, Biciklistički klub Križevci, Koordinaciju Udruga proizašlih iz domovinskog rata, Župu sv. Petra iz Svetog Petra Čvrsteca te župnike Ivana Novaka i Jakova Golomeića.

Služba ureda župana