TOURPHOTO 2011. u Koprivnici

Župan Darko Koren otvorio je u petak 13. siječnja u Domu mladih Koprivnica izložbu fotografija „TOURPHOTO 2011.“ u sklopu projekta županijske Turističke zajednice pod nazivom „TOURPHOTO“. Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Foto kino klubom Drava iz Đurđevca, sprovela je sedmi po redu natječaj za najbolju turističku fotografiju na temu «Turizam kontinentalne Hrvatske». Premijerno je izložba bila postavljena u galeriji Foto kluba „Color“ iz Rijeke i predstavljena riječkoj publici.
Selektor natječaja, g. Krunoslav Heidler, za izložbu je  odabrao 180 od  ukupno 289 pristiglih fotografija 76 autora iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Mađarske. Međunarodni žiri je dodijelio prvu nagradu Luciji Mujanović iz Travnika za fotografiju «Bizovačke ljepotice». Drugu nagradu ravnopravno dijele Vesna Špoljar i Sandra Štimac iz Zagreba, a treću Bojan Bonifačić iz Punta, Željko Car iz Đurđevca i Nenad Reberšak iz Zagreba.    
Izložbu će zainteresirani moći razgledati do 03. veljače i uživati u ljepotama kontinentalne Hrvatske uhvaćenim kroz objektiv kamere.

Direktor Turističkog ureda:mr.sc. Zdravko Mihevc