Svečanom akademijom obilježena 60-ta obljetnica postojanja OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“

Povodom 60 godina rada i postojanja Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“ u dvorani Domoljub u Koprivnici održana je svečana akademija kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

O radu škole kao i o njenim aktivnostima i projektima na samom početku govorila je ravnateljica škole Gordana Gazdić – Buhanec te pri tom izrazila zadovoljstvo uspješnom godinom u želji da nova 2017. bude još uspješnija.

Pohvalu školi na marljivom radu i trudu kao i na postignutim uspjesima uputio je zamjenik Pal istaknuvši da će Županija uvijek podržavati njihov rad te poželio svim sretne i vesele nadolazeće blagdane.

Za kulturno-umjetnički dio programa pobrinuli su se učenici škole koji su ujedno i kroz tjedan bogatim programom obilježili ovu 60-tu obljetnicu. Tako je u prostorijama škole postavljena izložba fotografija učenika i učitelja koji su pohađali ili radili u školi, napravljena je staza slavnih sa svim nagrađivanim nastavnicima i učenicima  te je izložen presjek izdanja školskog lista, a nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture održali su prezentaciju o uspješnim sportašima koji su pohađali školu.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: http://drava-info.hr