Svečano uručena priznanja najuspješnijima na natječaju „Volim Podravine i Prigorje“

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i ove godine provela je natječaj likovnih i literarnih radova „Volim Podravinu i Prigorje“ pa je tim povodom održano svečano uručenje priznanje najuspješnijima u prostorijama Županijske uprave.

Na natječaj su pristigla 33 rada djece iz 10 vrtića i 228 likovnih radova učenika iz 17 osnovnih škola na temu „Tak su delali naši stari“ te 24 literarna rada učenika osnovnih i srednjih škola na temu „Djelima svojim zadužili su županiju“.

O samom natječaju osvrnuo se direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc istaknuvši kako je ovo dobra i važna akcija koju svakako treba sačuvati te zahvalio i čestitao svima što su se u ovakvom broju odazvali.

„Bitna je tradicija na kojoj smo svi mi odrasli te je izuzetno važno da se ona prenosi na mlađe naraštaje. Svatko tko se želi uspješno razvijati neku zajednicu mora poznavati, vrednovati i cijeniti prošlost, ali i one ljude koji su stvorili nešto za nas. Hvala Vam i čestitam vam na vašim uspješnim radovima,“ naglasio je župan te dodao kako ovu hvalevrijednu akciju nisu htjeli prekinuti jer u velikoj mjeri omogućava najmlađima da nauče što je bitno i vrijedno od starijih.

Priznanja sudionicima natječaja uručili su župan i zamjenik župana Ivan Pal, a popis nagrađenih možete pogledati u privitku.