Svečano otvoren Izdvojeni pogon Komunalnog poduzeća Križevci

Župan Darko Koren, gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, direktor Komunalnog poduzeća Križevci Goran Gregurek i djelatnici Komunalnog poduzeća svečano su otvorili I. fazu izgradnje Izdvojenog pogona Komunalnog poduzeća Križevci u Cubincu.

Župan je čestitao svima koji su zaslužni za ostvarenje ovog projekta, pohvalivši Komunalno poduzeće Križevci na dosadašnjem poslovanju. Ujedno je dodao kako mu je drago što je i sama Županija partner na nekim projektima Komunalnog poduzeća te je poželio da se tvrtka i nadalje uspješno razvija.

Direktor Gregurek predstavio je investiciju naglasivši kako se prostire na 800 metara kvadratnih, vrijednost je 7,3 milijuna kuna, a u potpunosti je financirana iz vlastitih sredstava. U drugoj fazi radova izgradit će se skladište i radiona, u trećoj fazi garaža, a planirana vrijednost tih radova je oko 2,5 milijuna kuna.

Na ostvarene projekte Komunalnog poduzeća osvrnuo se i gradonačelnik Branko Hrg, ujedno i predsjednik Skupštine Društva, kazavši kako je ponosan što svakim danom sve više napreduju i omogućavaju građanima kvalitetne usluge uz povoljne cijene.

U ime okupljenih komunalnih poduzeća s područja Republike Hrvatske čestitke je uputio direktor Komunalca Požega Anto Bekić istaknuvši kako će nova zgrada zasigurno pridonijeti još boljem radu Komunalnog poduzeća.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr