Svečano obilježena 60. obljetnica Rukometnog kluba Podravka

U petak, 21. kolovoza u koprivničkoj dvorani Domoljub održana je svečana sjednica povodom osnutka 60. obljetnice Rukometnog kluba Podravka. Uz brojne goste i sve one koji su nekad bili dio kluba, igračice, trenere, članove uprava i ostale članove kluba u 60-godišnjem razdoblju prisustvovali su predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola, župan Darko Koren, zamjenik župana Ivan Pal sa suradnicima i predstavnici Grada Koprivnice.  Zamjenik župana Ivan Pal prisustvovao je svečanosti i kao nekadašnji trener ženske rukometne ekipe Podravka.

Na današnjoj sjednici evocirani su brojni uspjesi i rezultati kroz prigodne govore i prikazivanje dokumentarnog filma o značenju Kluba za svijet rukometa. Klub je dobio i prigodna priznanja HRS-a i Županijskog rukometnog saveza, a na kraju je upriličeno zajedničko fotografiranje svih generacija rukometašica.

U sklopu obljetnice, u petak i subotu igra se 10. Memorijalni turnir Josip Samaržija Bepo na kojem sudjeluju prvaci država FTC iz Mađarske, Krim Mercator iz Slovenije, Iuventa Michalovce iz Slovačke i hrvatske prvakinje, domaćin, Podravka Vegeta.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.