Svečano obilježen Dan Virovitičko-podravske županije

Predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić prisustvovala je svečanoj sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije održane povodom Dana Županije.

Svečanu sjednicu otvorila je predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin nakon čega je obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak predstavila županijske projekte koji su u provedbi kao i one koji se planiraju realizirati u budućnosti.

Prilikom sjednice podijeljena su i javna priznanja Virovitičko-podravske županije kao i povelje zahvalnosti za iznimne rezultate postignute u očuvanju tradicijske kulture i običaja Podravine.

Uoči održavanja svečane sjednice položeni su vijenci i zapaljene svijeće poginulim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata na virovitičkom Gradskom groblju, a u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić svečano je otvorio zgradu Panonskog drvnog centra kompetencija čija je misija povećati konkurentnost drvno-prerađivačkih tvrtki u Republici Hrvatskoj.

Služba ureda župana

Izvor fotografije: www.vpz.hr