Svečano obilježen Dan Udruženja obrtnika i Dan obrtništva

Udruženje obrtnika Koprivnica na simboličan je način u prostorijama Frizerskog salona Danica u Koprivnici obilježilo Dan Udruženja obrtnika i Dan obrtništva.

Tom je prigodom Frizerski salon Danica ujedno proslavio 49 godina rada, a na početku programa tajnica Udruženja obrtnika Jasmina Markota ukratko se osvrnula na povijest obrtništva u Koprivnici kao i na povijest Frizerskog salona Danica, nakon čega se prisutnima obratila vlasnica Frizerskog salona Danica Tanja Balog. Tom je prilikom posebno zahvalila Obrtničkoj školi Koprivnica na suradnji i pomoći za današnje obilježavanje, ali i svima koji su na bilo koji način doprinijeli razvoju obrtništva i samom Frizerskom salonu.

Čestitke koprivničkom Udruženju obrtnika i salonu Danica na dugogodišnjem trudu i radu uputio je i zamjenik župana Ivan Pal istaknuvši: „Mislim da je pred obrtništvom u Koprivnici svijetla budućnost jer ste Vi najvitalniji dio gospodarstva.“ Dodao je da će Županija i dalje podržavati obrtnike te se zahvalio svim obrtnicima na svemu što čine za Koprivničko-križevačku županiju.

Lijepim željama pridružio se i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice Mišel Jakšić kao i ravnatelj Srednje škole Koprivnica Ratko Ljubić, a u sklopu obilježavanja priređena je i prigodna izložba fotografija Frizerskog salona Danica od osnutka do danas.

Služba ureda župana