Svečano obilježen Dan „Podravskog sunca“

U prostorijama Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ u Koprivnici održana je svečana proslava 53. rođendana kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

Prigodnim riječima obratila se ravnateljica Centra Radmila Popović te kroz prezentaciju prikazala aktivnosti koje su provedene tijekom ove školske godine. Tom prigodom svima je čestitala Dan škole i zaželjela puno uspjeha u budućem radu.

Čestitke povodom Dana Centra uputio je i zamjenik Pal: „Vi ste nevjerojatno puno napravili na afirmaciji škole, djece i roditelja. Doista sam zahvalan ovoj školi, ali i ljudima u ovoj školi jer smo zajedničkim snagama puno napravili da ova naša djeca danas uspiju u svojim životima. Izrazito sam ponosan na Vas i čestitam Vam svima Dan centra.“

Lijepim željama pridružio se i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove u Gradu Koprivnici Darko Ledinski, a učenici škole pobrinuli su se za kulturno-umjetnički dio te predstavom, recitacijama i folklornim plesovima obilježili Dan Centra.

Služba ureda župana