Svečano obilježen Dan Općine Đelekovec

Programom pod imenom „Od nedele do nedele v Općini Đelekovec“ započelo je obilježavanja Dana Općine Đelekovec. Prvi dan obilježavanja održano je natjecanje u lovu ribe udicom na plovak na jezeru Betonara dok je dva dana kasnije održana završna školska priredba u Područnoj školi Imbriovec te priredba Dječjeg vrtića Iskrica „Žela sam žito i pšenicu” u Domu kulture u Đelekovcu.

Središnji dio obilježavanja bila je svečana sjednica Općinskog vijeća koju je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Slavko Kadija pozdravivši sve prisutne nakon čega je načelnica Općine Štefica Sirutka ukratko govorila o projektima u prošloj godini kao i o planovima za ovu godinu. Čestitke povodom Dana Općine, a u ime načelnika uputila je načelnica Općine Hlebine Božica Trnski, a prilikom sjednice Hrvoje Petrić se u svojem govoru dotaknuo promjene datuma Dana Općine te kako je povijesni grb Općine Đelekovec nasljeđe identiteta na koji Đelekovec treba biti ponosan.

Nadalje, proslava se nastavila svečanom sjednicom Nogometnog kluba Borac iz Imbriovca koji su to prilikom obilježili i 70 godina osnutka, a tim povodom su nogometni klub Borac Imbriovec  i Slaven Belupo odigrali i utakmicu.

U kulturnom-umjetničkom programu nastupili su učenici i članovi tamburaškog orkestra Osnovne škole „Mihovil Pavlek Miškina”, a proslava obilježavanja završila je u nedjelju, 12. lipnja klupskim ribolovnim natjecanjem na jezeru Betonara.

Služba ureda župana