Svečanim koncertom obilježeno 15 godina rada i djelovanja KUD-a „Rudar“ Glogovac

U Društvenom domu u Glogovcu svečanim je koncertom obilježeno petnaest godina rada i djelovanja Kulturno umjetničkog društva „Rudar“ Glogovac.

Čestitku povodom 15. obljetnice rada, pored brojnih gostiju, uputila je i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić zahvalivši svim članovima i voditeljima KUD-a na njihovom ustrajnom radu i entuzijazmu te ujedno poželila puno obljetnica i puno uspjeha u radu i dalje.

Koncert je ujedno bio prilika da tajnik Hrvatskog sabora kulture Dražen Jelavić svim članovima KUD-a dodijeli diplome za uspješan rad te za širenje i razvijanje kulturno-umjetničkog amaterizma hrvatske kulture.

Pored toga, predsjednik KUD-a „Rudar“ Zvjezdan Draganić dodijelio je zahvalnice za doprinos i potporu u radu svima koji su na bilo koji način doprinijeli u njihovom radu.

S obzirom da Koprivničko-križevačka županija aktivno podržava rad kulturno-umjetničkih društava, u ime Županije, zahvalnica za izniman doprinos i potporu u radu KUD-a „Rudar“ uručena je predsjednici Rupčić.

Kroz 15 godina rada, Kulturno umjetničko društvo „Rudar“ Glogovac svojim je brojnim nastupima diljem zemlje, ali i u inozemstvu pridonijelo te dalje doprinosi očuvanju kulturne baštine i tradicije svog sela, županije te cijele Republike Hrvatske.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: koprivnicki-bregi.hr