Stručnim predavanjima započelo obilježavanje „Dana travnjaka“

Obilježavanje ovogodišnje sajamske manifestacije „Dani travnjaka“ Koprivničko-križevačke županije započelo je održavanjem stručnih predavanja u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Koprivnica.

Na samom početku predavanja, zamjenik župana Darko Sobota, ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora Dana travnjaka pozdravio je sve prisutne te istaknuo: „Zahvaljujem se svojim suradnicima i Organizacijskom odboru koji je dao veliki doprinos u organizaciji ovih 20-tih „Dana travnjaka“. Hvala svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji, a posebno predavačima i partnerima koji sudjeluju na današnjem predavanju.“

Stručna predavanja otvorila je Srednja gospodarska škola iz Križevaca prezentacijom školskih programa koje nudi učenicima dok je Visoko gospodarsko učilište iz Križevaca potom predstavilo stručne studije.

U nastavku predavanja, Dario Belošević iz tvrtke Agro PMD d.o.o. pobliže je predstavio sustav navodnjavanja, a voditeljica Odjela za tržište i marketing poljoprivrednih proizvoda u Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji Dubravka Živoder održala je predavanje na temu „Marketinški projekti u provedbi Hrvatske poljoprivredne agencije“.

Stručna predavanja završila su predavanjem voditelja Odjela za povećanje konkurentnosti u Sektoru za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj u Ministarstvu poljoprivrede Tomislava Petrovića u sklopu kojeg su svim prisutnima predstavljene Mjere 4., 5. i 6. Ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

Služba ureda župana