Stigla vitaminska pošiljka

Učenike i djelatnike Osnovne škole Koprivnički Ivanec razveselila je obavijest o donaciji 8 tona jabuka.
Naime, budući da osamostaljenjem nismo više bili uključeni u program Sheme školskog voća i povrća, pobrinuli smo se pronaći neko novo rješenje kojim bi naši učenici imali što više voćnih međuobroka u školi.
Naravno da nam je to i uspjelo.
Stupili smo u kontakt s poduzećem “Fragaria” d.o.o. iz Zagreba te smo na temelju Delegirane Uredbe Komisije (EU) br. 1031/2014 od 29. rujna 2014. godine o utvrđivanju dodatnih privremenih mjera potpore proizvođačima određenog voća i povrća, 15. prosinca 2014. godine preuzeli 8 tona jabuka (Idared II.klasa).
Akciji istovara te skladištenja jabuka odazvali su se mnogi roditelji i učitelji na čemu smo im posebno zahvalni, a teta Sonja nam je ispekla odlične klipiće koji su nam bili dobar izgovor za predah. Suradnju s roditeljima uvijek ističemo kao pozitivan primjer naše Škole, a što je i vidljivo iz priloženih fotografija. Hvala im na tome.
Jabučice će postati ukusan i zdrav međuobrok naših 167 učenika, a sigurni smo da će nas kuharice Sonja i Bernardica iznenaditi i slasnim pitama.
Poduzeću “Fragaria” d.o.o. zahvaljujemo na jabukama, a veliko HVALA i svima onima koji su na bilo koji način pomogli da se ova akcija realizira.

učenici i djelatnici OŠ Koprivnički Ivanec