Snježana Tišljarić predstavila novu zbirku poezije “Simfonija poeTika”

Autorica Snježana Tišljarić u koprivničkoj je Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ predstavila svoju treću knjigu, zbirku poezije pod nazivom „Simfonija poeTika“, čemu je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Snježana Tišljarić rođena je u Koprivnici, a završila je Srednju školu za novinskog izvjestitelja te Filozofski fakultet, smjer predškolski odgoj i doškolovanje za odgojiteljicu u vjeri na KBF-u u Zagrebu. Dobitnica je prestižne državne nagrade Republike Hrvatske „Ivan Filipović“ za doprinos teoriji  i praksi u  ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju. Pisanjem se bavi od osnovne škole, a uz ljubav prema pisanju iza nje su i iskustva radijske voditeljice, vanjske suradnice u Glasu Podravine, Večernjem listu, Kc Fokusu i Nagnućima te voditeljice i autorice emisije „Put putujem“ Na Radio Dravi, „Krenite za srcem“ na Radio Đurđevcu i  „Etno baština – koprivnički kraj“ na RGP-u.

Njezini su literarni radovi osvojili brojne nagrade na različitim natječajima, a do sada je objavila knjigu „Moja Ždala“ koja obuhvaća dio povijesti i života toga mjesta, dok je 2017. promovirala zbirku poezije i proze „SusreT“. Osim pisanjem, bavila se i glazbom, folklorom te radom na različitim kulturnim projektima. Članica je Društva hrvatskih književnika Ogranka Koprivnica kao član  suradnik , redoviti član Udruge Vendi u Đelekovcu te članica Reyn Hrvatske, kao i koordinatorica Smotre projekata iz područje predškolskog odgoja Odgoja i obrazovanja za ljudska prva i demokratsko građanstvo za područje Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: https://drava.info