Sjednica Središnjeg odbora Podružnice UDVDR Koprivničko-križevačke županije

U ponedjeljak 11.02.2013.godine u Križevcima je održana sjednica Središnjeg odbora Podružnice UDVDR Koprivničko-križevačke županije kojoj su uz vodstvo Podružnice nazočili i župan Koprivničko-križevačke županije Drako Koren i kao domaćin skupa gradonačelnik grada Križevaca Branko Hrg.

Predsjednik Podružnice Siniša Pavlović upoznao je nazočne sa provedenim aktivnostima udruge kao i planiranim aktivnostima za 2013. godinu naglasivši potrebu za pokretanjem Županijske koordinacije braniteljskih udruga Domovinskog rata naše Koprivničko-križevačke županije.

Župan Koren i gradonačelnik Hrg su u svojim obraćanjima na skupu istaknuli da je ova braniteljska udruga svojim dosadašnjim prepoznatljivim i vrlo kvalitetnim aktivnostima pravi primjer svim ostalim braniteljskim udrugama naše županije.

Župan Koren je dao punu potporu iznijetoj inicijativi za pokretanje Županijske koordinacije braniteljskih udruga kako bi se i na taj način stvorilo zajedništvo u braniteljske populacije naše županije i kako bi se lakše i učinkovitije realizirali planirani projekti braniteljskih udruga koje će kao i do sada naša županija pratiti.

Gradonačelnik Križevaca Hrg je na kraju u svom obraćanju naglasio da je ovo jedini i pravi način funkcioniranja braniteljskih udruga istaknuvši primjer Koordinacije križevačkih braniteljskih udruga koje uz punu potporu grada Križevaca već godinama provode vrlo značajne projekte.

ODNOSI S JAVNOŠĆU
UDVDR PODRUŽNICA
KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Mirko Hanžeković