Seminar o europskim strukturnim investicijskim fondovima s naglaskom na pripremu projektnog prijedloga

U okviru obilježavanja Europskog tjedna Koprivničko-križevačka županija organizira Seminar o europskim strukturnim investicijskim fondovima s naglaskom na pripremu projektnog prijedloga.

Seminar će se održati 7. svibnja 2014. (srijeda), s početkom u 8,30 sati, u velikoj dvorani za sastanke Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica (Koprivnica, Frankopanska 3.)

Edukaciju će provesti mr. sc. Marija Tufekčić, koautorica knjige „EU politike i fondovi 2014. – 2020.“ i jedna od vodećih hrvatskih stručnjakinja za ovo područje.

Cilj seminara je omogućiti sudionicima razumijevanje prioriteta ključnih EU fondova i mogućnosti uvjeta financiranja razvojnih projekata, te im pružiti uvid u praktičnu pripremu projekta za apliciranje na EU natječaje. Sudionici će isto tako dobiti uvid u procedure pripreme projektnog prijedloga, kao i metodologiju prijave i ocjenjivanja istog.

Pozivamo Vas da se pridružite ovom seminaru, a svoj dolazak molimo da potvrdite u Odsjeku za međunarodnu suradnju i EU fondove (e-mail natasa.krobot.hrastic@kckzz.hr ; tel. 658 – 120).

Odsjek za međunarodnu suradnju i EU fondove