Sastao se projektni tim oko projekta „Svi u školi, svi pri stolu“

Sukladno Rješenju o osnivanju projektnog tima za provedbu projekta „Svi u školi, svi pri stolu“ osiguravanje besplatne školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva održan je prvi sastanak projektnog tima.

Sastanku je uz članove projektnog tima prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal, a članovi su raspravljali oko nadolazećih aktivnosti u projektu. Između ostalog, dogovoreno je kako će se u petak, 21. listopada s početkom u 8,00 sati u prostorijama Županijske uprave održati sastanak s ravnateljima osnovnih i srednjih škola gdje će jedna od tema biti upravo dogovor oko aktivnosti u projektu „Svi u školi, svi pri stolu“.

Ovim projektom za 767 učenika koji žive u siromaštvu ili riziku od siromaštva iz 18 osnovnih škola kojima je Županija osnivač osigurana je besplatna školska prehrana i to do kraja ove školske godine 2016./2017. godine.

Nositelj projekta je Koprivničko-križevačka županija dok su projektni partneri osnovne škole kojima je Županija osnivač, a ukupna vrijednost projekta iznosi 865.336,02 kuna te je u potpunosti financiran iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Služba ureda županalogo-svi-u-skoli

 Sadržaj objavljenog članka isključiva je odgovornost Koprivničko-križevačke županije.