Sastali se predstavnici organizatora izložbe vina „Zlatna vina Alpe-Adria 2014.“

U prostorima Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak, 12. svibnja sastali predstavnici organizatora izložbe vina „Zlatna vina Alpe-Adria 2014.“ kako bi raspravljali oko tehničkih detalja vezanih za organizaciju ove manifestacije.

Manifestacija „Zlatna vina Alpe Adria 2014.“ održati će se 7. lipnja u Hotelu Picok u Đurđevcu. Cilj međunarodne izložbe vina je promocija vina, vinara i vinorodnih područja u regijama članicama Saveza Alpe Jadran. Manifestacija će stoga okupiti vinare s najbolje ocijenjenim vinima (zlatna vina) na izložbama vina u regijama zemalja članica Saveza i šire.

Na sastanku su sudjelovali zamjenik župana i predsjednik Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijan Štimac i voditelj Odsjeka za međunarodnu suradnju i europske fondove Vladimir Šadek.

Odsjek za komunikacije i protokol