Sanader upecao prvog šarana….

      Upecan je prvi šaran u sklopu nagradne igre „Upecaj me….ako možeš“, koju organiziraju Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i tvrtka Demtrade d.o.o.-Gold kava iz Koprivnice, na jezeru Rasinja. Sretne ruke ili bolje rečeno udice , u jakoj konkurenciji ribiča iz Koprivnice, Bjelovara, Zagreba, Krapine i Celja (Slovenija), koji su okušali sreću na jezeru Rasinja,  bio je gospodin Goran Sanader iz Velikog Botinovca. Šaran je ulovljen na mamac boilu vlastite izrade, voćnog okusa. Od pribora ribič je koristio Dam štapove i role, udice Owner C-5, najlon Dragon.  

       Upecani šaran sretnom ribiču donio je drugu nagradu, koju daje tvrtka Demtrade d.o.o, u iznosu od 5.000,00 kuna na American Express kartici. Nakon što je komisija potvrdila da se uistinu radi o šaranu koji je označen markicom u sklopu nagradne igre „Upecaj me….ako možeš“, šaran je pušten natrag u vodu.

Dragi ribiči, uz malo sreće i upornosti možda ćete baš Vi biti sretnik koji će upecati jednog od preostala tri šarana koji još uvijek plivaju, a mogu Vam donijeti 2.000,00, 3.000,00 ili 10.000,00 kuna…..

Direktor TU TZ KKŽ : mr.sc. Zdravko Mihevc