Razgovor o aktualnostima u Zavodu za javno zdravstvo

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla i zamjenik župana Ivan Pal održali su u utorak 31. siječnja u prostorijama Županije radni sastanak. Ravnateljica Vadla upoznala je zamjenika župana s aktualnostima u radu Zavoda, te aktivnostima oko useljavanja prostora na trećem kata nove zgrade. Naime Zavod je prošle godine počeo djelovati u novouređenim, adaptiranim prostorima u sklopu Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“, a treći kat te zgrade Zavoda namijenjen je za rad udruga vezanih uz zdravstvo i Obiteljski centar.
 Trenutno se usklađuju tehnički uvjeti i dogovara se funkcioniranje Zavoda i udruga nakon useljenja, a zamjenik župana Pal složio se s nastojanjem da treći kat zgrade Zavoda bude useljen do 28. veljače, kada se obilježava 18. obljetnica rada Zavoda.
Projekt useljenja trećeg kata biti će i jedna od tema o kojoj će sutra zamjenik župana razgovarati sa zamjenikom ministrice socijalne politike i mladih Darkom Ledinskim. Županija, Zavod i nadležno ministarstvo tražit će zajednički model za predviđeno preseljenje županijskog Obiteljskog centra.