Proslavljeno 25 godina rada Udruge „Maslačak“ Križevci

Povodom proslave 25 godina rada Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci, članovi Udruge svečano su otvorili „Kućicu u cvijeću“, a ovoj obljetnici i otvorenju kuće prisustvovao je i župan Darko Koren.

Predsjednica Udruge Tamara Premuš zahvalila je svima koji su svojim radom te materijalom, ali i financijski pomogli jer će mladi s intelektualnim teškoćama zahvaljujući ovoj kući dobiti priliku za radnu terapiju i druženje.

U obnovi ove kuće sudjelovala je i Koprivničko-križevačka županija, a na otvorenju se prisutnima obratio i župan Darko Koren istaknuvši zadovoljstvo realizacijom ovog projekta:

„Želim da ova kuća bude topli dom svima kojima je namijenjena, a na svima nama je da pomažemo i činimo jedni drugim dobro.“

Udruzi je kuću na korištenje ustupio Grad Križevci te također pomogao u njenom uređenju, a gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg naglasio je kako se ponosi svima koji su pomogli u uređenju ove kuće.

U sklopu otvaranja obnovljenog prostora prigodnim programom nastupili su članovi Udruge te učenici Glazbene škole Alberta Štrige, a velečasni Stjepan Soviček blagoslovio je kuću i prisutne.

Služba ureda župana

Izvor slika: krizevci.hr