Proslavljen Dan škole i Općine Sokolovac

Dan škole i Općine Sokolovac započeo je priredbom učenika škole u Hrvatskom domu, a nastavila se predstavljanjem školskih razrednih projekata.

Učenici razredne i predmetne nastave su prigodnim programom gostima, roditeljima, učiteljima i ostalim učenicima predstavili sve što rade tijekom cijele školske godine kroz različite izvannastavne aktivnosti.

Ravnatelj škole Saša Korkut tom je prilikom proglasio najprijatelje svakoga razreda i najčitače iz razredne i predmetne nastave te njima, kao i učenicima koji su se plasirali na državna ili ostvarili prva tri mjesta na županijskim natjecanjima, podijelio prigodne nagrade.

Druženje se nastavilo u školi prilikom čega su učenici predstavili svoje razredne projekte, kao što su Moja škola, temelj moje budućnosti, Osnovna škola Sokolovac uz 120. godišnjicu postojanja, Zanimanja u zavičaju, U svijetu bioraznolikosti, Školski eko vrt, Vjerski dijalog te Svijet dječje mašte.

U večernjem programu dio je učenika upotpunio i program obilježavanja Dana Općine, a posebno je prisutne oduševio igrokaz  „Najljepše selo“ kroz koji su se predstavila sela Općine, a svečanost je završila svečanom sjednicom.

Služba ureda župana